Snickare till Sveg, 100%

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB.

Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget förvaltar total ca 180 000 m2 lägenheter och lokaler.

För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en snickare. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar
Att som snickare utföra allt från enklare underhåll till lite mer avancerade jobb som byte av köksluckor, dörrar, fönster mm. Erfarenhet/utbildning av fastighetsskötsel ses som meriterande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakter med hyresgäster.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad snickare. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har grundläggande kompetens avseende IT och datoranvändning.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du ska fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer och verkar för en bra arbetsmiljö.

Ytterligare information
Placeringsort är Sveg. B-körkort är ett krav. God kunskap i svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då de flesta av våra fastighetstekniker är män.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att vara effektiv och få saker genomförda. Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetsledare, på telefon 0680-169 54, altetnativt Anders Persson, Fastighetschef, 0680-169 74.

Skicka in din ansökan och CV, betyg och löneanspråk till Härjegårdar Fastighets AB, Box 40, 842 21 Sveg eller på epost till borje.wallin@harjegardar.se alt anders.persson@harjegardar.se

Vi vill ha din ansökan senast 2019-09-16

Publicerat av: Birgitta Andersson 2019-08-13

Härjegårdar Fastighets AB
Box 40
842 21 Sveg

telefon: 0680‑169 50
e‑post: info@harjegardar.se