Höstnyheter från Härjegårdar

Yttre och inre skötsel

Från och med den 1 oktober kommer det att ske förändringar gällande fastighetsskötseln hos Härjegårdar.

Vi får nya entreprenörer som ska sköta utemiljön, d v s klippa gräs, skotta snö, hålla rent m m. Det är fem olika entreprenörer fördelat på sex områden.

De nya entreprenörerna är Svevia i Funäsdalen, CL Torv entreprenad AB i Hede och Vemdalen, Höga kusten skog och fastighet AB i Sveg, Ytterhogdals IK i Ytterhogdal och Nordanhå Invest AB i Lillhärdal.

Skötsel av våra byggnader, d v s husen och felavhjälpning i Era lägenheter kommer att utföras av egen personal från Härjedalens kommun. Härjegårdar och kommunen inleder därmed en gemensamt samordnad fastighetsskötsel tillsammans.

Felanmälan

Felanmälan görs som vanligt på telefon 0680-169 75 eller via vår hemsida www.harjegardar.se Länk till annan webbplats.. Övriga kontakter sker också som vanligt via vårt kontor i Sveg och kommunens lokalkontor på övriga orter.

Bredband

Under hösten kommer vi att påbörja en upphandling för att installera bredband via fiber i våra fastigheter under 2015. Mer information kommer efterhand det blir aktuellt med installation i Era områden.

Hälsningar

Hans Svensson

Publicerat av: Birgitta Andersson 2015-11-04