Stort intresse vid öppet hus för nybyggda seniorlägenheter i Hede

Den 28/5 och 30/5 arrangerade Härjegårdar Fastighets AB ett välbesökt Öppet hus för de nya seniorlägenheterna på Postgränd 1-2 i Hede. Den första dagen var det drygt 100 personer, som besökte de tre typlägenheterna, och den andra dagen var det ca 40 personer. Det var både blivande hyresgäster som var på plats och passade på att mäta in möbler, men även nyfikna seniorer och eventuella blivande hyresgäster passade på att titta på de nya lägenheterna. Humöret var på topp och det var många som tyckte om de helt nyrenoverade lägenheterna. Inflyttning sker stegvis, med början den 1 augusti.

Det finns fortfarande 5 lediga lägenheter som ska förmedlas till bostadssökande seniorer + 65 år.

Byggnationen av seniorlägenheterna är ett samarbete mellan Härjegårdar och Statens bostadsomvandling, SBO och innebär att SBO äger och finansierar fastigheten som sedan hyr ut fastigheten till Härjegårdar som i sin tur hyr ut lägenheterna.

Här kan du läsa mer om seniorlägenheterna.

Att tänka på om du är intresserad

Den som är intresserad av att hyra en seniorlägenhet på Postgränd 1 och 2 ska registrera sig som bostadssökande genom att skapa en inloggning på Mina sidor här på vår hemsida. Välj område Hede.

De lediga lägenheterna publiceras under Ledigt just nu och där anmäler du intresse för den/de lägenhet/-er du är intresserad av genom att logga in på Mina sidor och anmäla intresse för just den/-de lägenheten/-erna.Du kan anmäla intresse för max fem lägenheter.
Den som samlat flest poäng och uppfyller våra uthyrningsregler erbjuds teckna avtal för lägenheten.

Vid frågor och support kan ni kontakta vår uthyrning via telefon på telefonnummer 0680 - 169 60 måndag -fredag klockan 09.30 - 11.30.

Det är bara den som har registrerat sig som bostadssökande här på vår hemsida och aktivt anmält intresse för lägenheterna som kan få ta del av kommande lägenhetserbjudanden.

Hans Heuser och Stieg Englund

Hans Heuser och Stieg Englund

Inga-Britt och Lennart Thel

Inga-Britt och Lennart Thel

Publicerat av: Birgitta Andersson 2024-06-04